Breakin’ Sound 2012: De 10 mest lovende nye udenlandske navne

Hvilke kunstnere kommer til at dominere musikåret anno 2012? Her er vores bud på de 10 mest interessante nye udenlandske navne.

Læs også: De 10 mest lovende nye danske navne

Lana Del Rey
Hvem er hun?

Uden at prøve at lyde smart, så har du haft hovedet dybt nede i et mørkt, fugtigt hul det seneste halve år, hvis du ikke har hørt om Elizabeth Grant, hendes læber og hendes dragende, filmiske noir-pop. For siden hun som Lana Del Rey smed ‘Video Games’ på Youtube i august sidste år, har de færreste af os kunne få nok af den 25-årige, tidligere jazzsangerinde. Og efterhånden som snakken om hendes album under navnet Lizzy Grant og branchefabrikation lagde sig, har newyorkeren imponeret de fleste.

Hvordan lyder hun?
Som den muse David Lynch aldrig vidste, han havde. Eller i hvert fald som det perfekte soundtrack til hans film. Specielt på de stærke singler ‘Video Games’ og ‘Born to Die’, hvor Grants slæbende, sensuelle vokal tager teten akkompagneret af atmosfæriske strygere og henholdsvis piano og et simpelt trommebeat.

Lyt til ‘Born to Die’:

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold