Kanye og Jay-Z til Danmark

Kanye West og Jay-Z har netop offentliggjort en koncert i Oslo den 28. maj, og ifølge den store norske avis VG står der i koncertnyhedens medfølgende pressemeddelelse, at rap-duoen i maj tager på en omfattende Europa-turné med deres ‘Watch the Throne’-album, der minsandten også skulle bringe dem til Danmark.

Læs også: Hør Jay-Z’s hyldestnummer til sin nye datter

Både duoens album og den efterfølgende turné ‘The Throne’ har allerede taget USA med storm, og der er blevet spillet for fulde arenaer landet over. Der har længe været spekuleret over en Europa-turné, og nu ser det bestemt ud til at ske. Ifølge VG kommer duoen til at indtage arenaer i Danmark, Norge, Sverige, Schweiz, Frankrig, Belgien, Tyskland og Irland.

Den danske koncert er endnu ikke bekræftet, men det ser bestemt mere end lyst ud. Så er spørgsmålet bare: Hvor skal de spille henne?