10 tunge navne Roskilde Festival bør booke

Roskilde Festival er i fuld gang med at fylde årets program op, men der er stadig masser af plads på plakaten. Læs her vores bud på 10 musikalske sværvægtere, som festivalen bør prøve at hive til Dyrskuepladsen.

Læs også: 10 friske navne Roskilde Festival bør booke

Er du enig? Hvilke tunge navne synes du, at Roskilde Festival bør booke? Giv din mening til kende i kommentarfeltet forneden.

1. Radiohead
Radiohead klæder enhver festivalplakat, og der er sådan set ingen grund til, at briterne ikke kan komme til Roskilde Festival i år. De har sidste års ’The King of Limbs’-album i bagagen og er klar med en omfattende turné, der i juli runder Europa. Der er stadig hul i bandets kalender den 5. og 8. juli, og hvem kan sige nej til Thom Yorke og co. på Orange Scene efter magtdemonstrationen i 2008? En crowdpleaser, men en god en af slagsen.

Lyt til ‘Paranoid Android’:
 

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue