120 Days kommer til Roskilde Festival

De norske electro-rockere 120 Days er netop blevet annonceret til at spille på sommerens Roskilde Festival. Tilføjelsen er blevet offentliggjort af streaming-tjenesten WiMP, der for nylig indgik et nyt samarbejde med Roskilde Festival.

Gruppen, der består af Jonas Dahl, Arne Kvalvik, Kjetil Ovesen og Ådne Meisfjord udgav deres selvbetitlede debut i 2006, men kommer også til Dyrskuepladsen med ny musik. Opfølgeren til debutalbummet udkom nemlig sidste år under den opfindsomme titel, ’120 Days II’.

Læs anmeldelse: 120 Days ’120 Days II’

120 Days høstede kommerciel og kritisk succes for debutalbummet, og turnerede efterfølgende i både Europa og USA inklusiv en koncert på Roskilde Festival i 2007. Desuden var bandet med i kapløbet om at blive en af de norske nominerede til Nordic Music Prize, der uddeles i aften, men nåede desværre ikke videre efter første runde.

Se hele det foreløbige for Roskilde Festival HER.