Kanye og Jay-Z udsætter Europaturné

Hænderne var helt i vejret, da det i slutningen af januar kom frem via en norsk avis, at Kanye West og Jay-Z ville tage på en omfattende Europaturné i maj. Det lader dog til, at glæden var lidt for letkøbt. Den norske afdeling af koncertarrangørerne Live Nation, der oprindeligt offentliggjorde turnéen, har nemlig udskudt koncerten på norsk grund på ubestemt tid.

Læs også: Kanye West og Jay-Z til Danmark

Live Nation Norge har skrevet følgende på sin Twitter-profil: »Koncerten med Jay-Z og Kanye West er udsat på ubestemt tid. Vi har desværre ingen yderligere information på nuværende tidspunkt«. En offentliggjort koncert i Paris er også udsat, og det samlede puslespil siger derfor umiddelbart, at den længe ventede Europaudgave af Watch the Throne-turnéen er udsat. Ligesom giganternes besøg i Danmark. Måske Jay-Z hellere vil være hjemme med Blue Ivy?

Læs også: Se videoen til Kanye West og Jay-Z’s ‘Ni**as In Paris’