Little Dragon og The Gaslight Anthem til NorthSide

For kun lidt over en uge siden spillede svenskerne i Little Dragon koncert i Store Vega, og tilsyneladende er bandet begejstret for deres danske publikum, da electro-popperne nu er på plakaten til NorthSide festival. Landsmændene i The Hives gæster også Ådalen i år, ligesom The Gaslight Anthem og Miles Kane også er nye navne på plakaten.

Læs også: Bat For Lashes og Snow Patrol til NorthSide

New Jersey-bandet, The Gaslight Anthem, leverer rock til programmet, nærmere bestemt af den arbejderromantiske og Springsteen-inspirerede slags. Den amerikanske kvartet bærer deres inspirationskilder ligeså stolt som deres tatoveringer og The Boss har allerede godkendt Gaslight Anthems flatteren.

The Hives brød igennem tilbage i de spæde 2000’ere som del af den garagerock-revival der også fødte The Strokes og The White Stripes, og sidenhen har bandet sikret sig et ry som et pålideligt og forrygende live-band.

Læs også: To nye navne til NorthSide

Endelig besøger Miles Kane også den århusianske festival. Den britiske musiker er nok stadig mest kendt for at udgøre den ene halvdel af duoen The Last Shadow Puppets, hvis anden halvdel udgøres af Arctic Monkeys’ Alex Turner. Tidligere har Kane spillet i bands som The Little Flames og The Rascals, men det er solodebuten fra sidste år, ‘Colour of the Trap’, der vil danne ramme for Kanes NorthSide-koncert.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold