Så er den god nok: Kanye og Jay-Z kommer til Danmark

Så skete det endelig. Efter diverse rygter og tilbagemeldinger er den nu god nok. Kanye West og Jay-Z tager deres Watch the Throne-turné til Europa. 12 datoer er blevet offentliggjort, og de to rap-giganter lægger lørdag den 26. maj vejen forbi Jyske Bank Boxen i Herning.

Læs også: Kanye og Jay-Z udsætter Europaturné

Duoens Europaturné blev ellers tidligere luftet af den norske avis VG, men nyheden om en koncert i det nordiske blev hurtigt trukket tilbage og glæden ved en kommende tour i Europa udsat. Men alt er nu tilgivet, og man kan således se frem til en magtdemonstration fra to af rappens mastodonter med ‘Watch the Throne’-albummet og forhåbentligt en håndfuld solonumre i bagagen.

Én ting er dog også sikkert nu: Kanye og Jay-Z kommer ikke på Roskilde Festival, selvom duoen godt nok figurerede på vores liste over ti musikalske sværvægtere, som festivalen bør booke.

Læs også: 10 tunge navne Roskilde Festival bør booke

Billetsalget starter den 27. februar kl.10.00 via Billetnet.dk.

Kanye West & Jay-Z
Lørdag den 26. maj
Jyske Bank Boxen, Herning
Entré: 415-670 kr.