The Asteroids Galaxy Tour

»I’ll be your fantasy friend forever«, synger Mette Lindberg på ’Out of Frequency’. Og der er noget om snakken. Det nye album fra danske The Asteroids Galaxy Tour er nemlig ualmindeligt svært at slippe igen. I et fantasipræget og blæserfyldt univers har man vitterligt lyst til at være bedste venner med bandet, som stadig laver funky og rocket pop med masser af hitpotentiale og internationalt snit.

I en cirkusarena med utæmmelige zebraer og massive blæserarrangementer forfører Mette Lindbergs soulede og sensuelle stemme, og når hun er dybest og mest rocket kan man ane strejf af Annisette. Især på numrene ’Major’, ’Heart Attack’, ’Mafia’ og ’Fantasy Friend Forever’ glimter The Asteroids Galaxy Tour blandt stjernerne. Musikken kredser i popuniverset og er fyldt med både blæsere, keyboards, trommer og guitar. Og så har både Mette Lindbergs vokal og de forskellige beats en genkendelig og groovy lethed over sig.

The Asteroids Galaxy Tour er en funky og mere poppet udgave af The Raveonettes. Men 60’er-vibes og en enorm international selvsikkerhed i udtrykket er ens for begge danske bands, der også høster stor succes i USA. Succes vil gruppen sikkert også få med ’Out Of Frequency’, som uden tvivl er en massiv og lækkert produceret popasteroide. Det eneste, der mangler, er nogle meningsfyldte tekster, der ville have skabt bedre sammenhæng på stjernevejen.

The Asteroids Galaxy Tour. 'Out of Frequency'. Album. VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af