Video: Björk besøger The Colbert Report


Björk ‘Cosmogony’ i The Colbert Report

I går aftes gæstede Björk tv-programmet ’The Colbert Report’. Den islandske sangerinde optrådte, iført et yderst futuristisk outfit, med nummeret ’Cosmogony’ fra hendes seneste album ’Biophilia’. Med ’Biophilia’ introducerede Björk en helt ny, multifacetteret måde at høre og opleve musik på, da hver af de ti sange på albummet har en tilhørende iPad- og iPhone-app. Foruden en hær af unge kvindelige korsangere blev Björk således også assisteret af en iPad-spiller (den opmærksomme seer kan fange ham 26. sekunder inde i videoen).

Læs anmeldelse: Björk ’Biophilia’

I forbindelse med hendes liveoptræden lavede den amerikanske komiker og vært på programmet, Stephen Colbert, også et interview med Björk. Under interviewet udfører Colbert en demonstration af ’Biophilia’s iPad apps, ligesom islændingen fortæller om at skrive musik ved hjælp af touchscreen, hendes fascination af videnskab og islandske alfer.

Læs også: Her er ti ting du ikke vidste om Björk

Dyrk videoerne og få en appetitvækker til årets Roskilde Festival, som Björk optræder til for første gang siden 2007.

Læs også: Se syv ikoniske Björk videoer


Björk interview i The Colbert Report