Rygte: Jack White kommer til Roskilde Festival

Rockikonet Jack White kommer til Roskilde Festival. Det skriver Ekstra Bladet, der ifølge en artikel har fået bekræftet af flere uafhængige kilder, at White skulle lægge vejen forbi Dyrskuepladsen som led i sin kommende Europa-turné, der blandt andet bringer ham forbi Paris og Hamburg lige omkring Roskilde Festival.

Læs også: 10 store navne Roskilde Festival bør booke

Intet er endnu bekræftet fra Roskilde Festivals side, så der er ikke så meget at gøre ud over at håbe på, at Ekstra Bladets kilder taler sandt. White figurerede da også på vores liste over 10 tunge navne, som Roskilde Festival bør booke, og med det kommende soloalbum ‘Blunderbuss’ i sigte, virker en booking da også mere end oplagt.

Læs stort interview med Jack i næste Soundvenue, der er i butikkerne i morgen torsdag.