Tomas Barfod ‘Broken Glass’

Tomas Barfod er uden tvivl en mand med mange musikalske talenter. Han styrer tønderne i festorkestret WhoMadeWho, laver mere poppede ting med Kasper Bjørke i Filur, og så kører han også solo, tidligere som TomBoy, men nu i eget navn. Barfods kommende album ‘Salton Sea’ er ude til maj, men indtil da man kan hygge sig med den nye ep ‘Broken Glass’.

Læs også: Top Track – Pinkunoizu ‘Parabolic Delusions’

Titelnummeret herfra er umiddelbart en ganske sart sag. Sagte klokker, blæsere og et lækkert guitar-stykke hersker i baggrunden, mens et mildt boblende beat langsomt indtager forsædet. Læg hertil den melankolske vokal plus de mere elektroniske fiksfakserier, og du har et nummer, der både er mere end rart at lytte til, men samtidig med masser af finesse under overfladen.