Her er 10 nye stærke danske dj’s

Hvem bliver klubscenens næste stjerne? Vi dykker ned i vækstlaget og præsenterer her ti nye danske dj’s, du kommer til at høre meget mere fra.

1. Oh Boy!
Han startede som dj, fordi han var træt af andre, der spillede dårlig house og pop. Og allerede efter de første par jobs på sit gymnasium fik drengene fra Klashy fat i ham og bookede ham til deres fester. I dag spreder Oscar Knudsen aka Oh Boy! sin kærlighed til især nyere amerikansk hiphop, som Drake og ASAP Rocky, og har det seneste halve år været fast dj for Kesi. I år håber Oscar også på at udgive nogle af sine egne produktioner, som han pt. bruger meget tid på.

Lyt HER.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Advertisement