Kiss Kiss Kiss vender tilbage

De danske drenge i Kiss Kiss Kiss fik sin del opmærksomhed tilbage i 2009, da de brød igennem med singlen ‘Broken Hearts’ og fulgte op med debutalbummet ‘Release the Birds’. Efter en periode med stilhed er der dog nu nye sager på vej.

Bandets nye album ‘Ponte 25’ er på vej, og nedenfor kan du se og høre en forsmag i form af en live-version af titelnummeret. Billedsiden er programmeret af Ana and the Emperor of Antarctica og videoen er filmet af Jonas Bang.

Læs også: Kiss Kiss Kiss ‘Release the Birds’

Bandet har selv produceret og mixet albummet, der er optaget i Lissabon og på deres gård på Mols. Pladen udkommer engang til sommer, men vil allerede blive luftet, når Kiss Kiss Kiss spiller til Distortion den 1. juni på Enghavevej.

Lyt til Kiss Kiss Kiss ‘Ponte 25’: