Rangleklods – sexet totalshow

Ak ja. Hvor starter man, når man skal beskrive 40 nøje tilrettelagte minutter med det eneste formål at få dig i et solar plexus-dunkende, hjertehamrende, dagstrætte-knæled-føles-pludselig-som-velsmurte-maskiner ekstatisk stadie, når det lykkedes til noget nær perfektion?

Vi starter med hovedpersonen, Rangleklods aka Esben Andersen. Den elektroniske altmuligmand. Med overlegen ro lod han maskinerne tale for sig selv og brugte mest energi på majestætisk at lade sin kraftfulde røst brede sig i salen, mens han vandrede tværs over scenekanten.

Men live er Rangleklode ikke blot Esben Andersen. Et medbragt band er måske for meget sagt, men en kvindelig guitarist prydede også den røgombruste, neonfarvede scene. Og dynamikken hun medbragte var vital. Og møghamrende sexet. Mindre sexet blev det ikke når Andersens maskuline røst dannede par med kvindens lækre feminine modtræk.

Læs også: Alt om Spot Festival 2012

For Rangleklods live er mere end blot en elektronisk koncert. Det er en urkraft. En urkraft der tilsyneladende også spredte sig til publikum, da Spot-festivals måske tungeste crowdsurfer, sejlede sig en tur på røv og albuer ovenpå Blackbox-publikummets hårdt pumpende basarme.

Med Esben Andersen som kommanderende hærfører eskalerede festen gradvist. Fra den intense åbner ’Clouds’ over den orgelbårne ’Cough’ til den vuggende ’Enklave’ blev intensiteten og festen skruet gradvist opad. Så derfor var det ikke overraskende, at hele Blackbox var nået det helt rette ekstatiske punkt til koncertens sluttelige electro-fest.

For Rangleklods var i kontrol. Fra start til slut. Og aldrig gav han nogen anledning til at tro anderledes.

Koncert. Blackbox.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af