Hør Toro Y Moi og Tylers nye track

Tyler, The Creator har fingrene i lidt af hvert. Tidligere på ugen udkom Odd Future-kollegaen Frank Oceans debutalbum ’Channel Orange’ og dennes fysiske udgave indeholder bonusnummeret ’Golden Girl’ hvortil Tyler leverer et afsluttende vers. Nu kan man høre endnu et samarbejde fra den hyperaktive rapper, denne gang med den alsidige Toro Y Moi.

Læs også: Tyler i studiet med Pharrell og Lupe Fiasco

De to amerikanere har begået tracket ‘Hey You’ som ifølge Odd Futures tumblr er en ufærdig version, så lyt med dette in mente. Efterårets byder på flere Odd Future-relaterede udgivelser idet Domo Genesis udsender ’No Idols’ den 1. august, mens medlemmerne Hodgy Beats og Left Brain og deres sideprojekt MellowHype nedkommer med ’Numbers’ den 2. oktober. Sidst men ikke mindst skulle Tylers næste album gerne hedde ’Wolf’ og lande i november, men nærmere dato er endnu ikke blevet sat.

Lyt til Toro Y Moi og Tyler, The Creator HER.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold