Kesi – blandede bomber over Roskilde

Ingen kan i morgen være i tvivl om navnet på Kesis Nørrebro-crew B.O.C. For det til lejligheden (over)gearede hiphop-slæng fyldte i både ord og handling mere end hvad den interimistiske Apollo Countdown-scene helt kunne holde til.

Hovedpersonen var naturligvis den dominerende figur i kraft af tracklisten, der primært bød på eksempler fra hans debutalbum ’Bomber over centrum’, men det udvidede line-up betød også, at det var svært for Kesi at holde fokus igennem en koncert, der aldrig rigtigt fandt sit leje imellem tung og beskidt baggårdshiphop som ’Født i dag’, der også i live-format er en sikker nakke-nikker, og den mere kommercielle refrænrap som ’Slem dreng’.

Læs live-anmeldelse: Linkoban på Roskilde Festival

Til gengæld stod det igen klart, hvor høj kvaliteten af Benny Jamz’ både svulstige og intelligente produktioner er, mens Gilli også leverede potente og tempofyldte flows. De fine indslag føltes bare nemt som flygtige intermezzoer, når vi hurtigt skulle videre i en setliste, som skulle inkludere alle aktører, og indeholde en interaktion med publikum, der var med på både de bedste og værste klichéer fra hiphoppen.

Læs også: Street style fra Roskilde Festival

Indstillingen og energien fejlede til gengæld ikke det mindste, og havde hun været der, var en vis Anne-Grethe vist den eneste, der kunne føle sig en smule knotten efterfølgende.

Koncert. Apollo Countdown, Roskilde Festival.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af