Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Linkoban

Linkoban - Super Into On It
4 6
Linkoban
'Super Into On It'

Album, Superbillion/Playground

Midt i en tvivlsom sommer svælgende i vuggende dancehall-rytmer, smadrer Linkoban ind på scenen med en lille overbevisende firetrinsraket af en ep. Singlen ’Like This’ har i et halvt år skabt ravage i både radio- og klubland, og de tre nye numre indeholder om end ikke lige så tunge skyts, så i hvert fald nok til at gøre dancehall-drengene rangen stridig som årets party-soundtrack.

Det er Lucy Love og producer Yo Akim, der via deres Superbillion Records har opdaget og præsenteret den iltre Linkoban for verden. Og det er da også, når Linkoban teamer op med Yo Akim, at resultatet er bedst. Titelnummeret er en anelse mere tilbagelænet end resten af ep’ens knaldperler, og det klæder faktisk Linkobans udtryk gevaldigt. Det er stadig bastung grime, der er udgangspunktet, men der bliver plads til noget mere melodisk og tid til at lægge mærke til den finurlige tekst om kærlighed på nettet.

’Wipe Your Mouth’, produceret af Dixone, og ’One Trick Pony’ er mere i stil med ‘Like This’ og oser af sprudlende basinficeret festhumør. Men trods de lystige, uptempo moombahton-rytmer, så er der hele tiden et mørkt strejf over Linkoban, som også understreges af hendes spydige tekstunivers, der lover godt for et album, hvor hun forhåbentlig kan få kreeret tracks, der giver denne facet af hendes talent endnu større udfoldelsesmuligheder.

Men for nu har hun givet en rædsom dansk sommer et godt vitaminindspark, som forhåbentlig alligevel kan få os til at danse med armene svingende vildt i luften.