Sleng – raphåb, ilddåb og en smule kaos

Der var knald på fra start, da Sleng og venner rappede solen i seng, for deres forkærlighed for grime og 90’er-hiphop virkede pissegodt på et talstærkt publikum, der var klar til at blive revet rundt.

Larry og Aesthetic, der udgør duoen fra Vangede, åbnede med introen fra deres mixtape ‘Vores lyd’, der kom sindssygt højt ud af højtalerne, og fik armene i vejret fra første basbump.

Læs live-anmeldelse: Slowolf på Roskilde Festival

De ti drenge på scenen fik projiceret fest ud i smasken på publikum, men halvvejs kammede gruppeindsatsen over med for mange mikrofoner på scenen. Udover at hele banden rappede og råbte i munden på hinanden, fjernede det også fokus fra de to raphåb, Larry og Aesthetic, der var bedst på mic’en. Heldigvis fandt de to frem forrest på scenen igen, og deres levering var knivskarp både til hiphop og grime.

Sleng var også gode til at kommunikere til publikum om unges hverdagsproblemer som ulykkelig kærlighed og at få konfiskeret sin joint af polisen. At de to rappere er unge nok til at få lavet deres grillz hos skoletandlægen gør bare deres flow og ikke mindst produktioner endnu mere imponerende.

Læs også: Se fotoreportage fra fest ved skatescenen

Det var hiphop-numrene, der fungerede bedst, men også gruppens tunge grime-anthem ‘S.L.E.N.G’ fik folk op og hoppe, og fanme om ikke hele crowden kunne synge med på omkvædet af ‘Drømmer mig væk’. Duoen skabte selvsikkert en ilddåb af en Roskilde-koncert, og Slengs fremtid ser lys ud – også live.

Koncert. Apollo Countdown, Roskilde Festival.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af