10 koncerter du skal opleve i august

Hvis du er ked af, at sommerferien er slut, så glæd dig over en stærk koncertkalender. Her er augusts ti bedste tilbud.

Læs også: 30 album du skal glæde dig til
Shabazz Palaces
2. august på Bakken

Ikke nok med at de satte rockpladeselskabet Sub Pop på hiphop-kortet, duoens eksperimenterende lyd på sidste års debutalbum, ‘Black Up’, gjorde også Shabazz Palaces til hurtige yndlinge inden for alternativ hiphop. Men nik mod engelsk basmusik og indie-rap fra årtusindskiftet tilsat Ishmael Butlers nasale rap imponerede albummet med et gennemført helhedsindtryk.


Stream hele Shabazz Palaces’ album ‘Black Up’

Mazzy Star
5. august i Voxhall og 6. august i Amager Bio

Genforeninger er sjældent specielt sexy, men lige Mazzy Star er nok undtagelsen. I hvert fald er den amerikanske dreampop-duos største hit ‘Fade Into You’ fra 1994 et af de mest sexede numre nogensinde på dens egen underspillede og forførende facon. Ikke mindst takket været Hope Sandovals hengivne vokal. Og heldigvis er Mazzy Star ikke ren nostalgi. Duoen skulle være klar til at udgive deres første album siden 1996, og sidste års smagsprøve ‘Lay Myself Down’ lovede godt for resultatet.


Mazzy Star ‘Fade Into You’

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Soundvenue 1 / 5 Soundvenue
Sponsoreret indhold