De nyeste tracks fra danske hiphop-artister – lyt til ’DK rap’ på Spotify

Guide: Hvem er hvem i G.O.O.D. Music?

Kanye West pladeselskab har netop smidt ‘Cruel Summer’-albummet på gaden, men hvem gemmer sig egentlig bag G.O.O.D. Music? Vi hiver ti af de mest markante skikkelser fra hiphop-kollektivet frem i lyset.

Big Sean feat. Nicky Minaj ‘Dance A$$’

1. Big Sean

Detroit-rapperen er Kanyes kronprins. Han har første vers på ‘Mercy’, førstesinglen fra ‘Cruel Summer’, og får lov til at dele scene med både Jay-Z og Kanye på et af albummets bedste numre, ‘Clique’.

Big Sean eksemplificerer desuden skiftet i G.O.O.D. Music fra flinke, men anonyme rygsækrappere som eksempelvis Consequence til rapkæftede, attitudestærke personligheder. Solonummeret ‘Dance (A$$)’ med Nicki Minaj var et stort hit sidste år, og hans mixtapet ‘Detroit’ er netop udkommet.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue