Video: Tag på roadtrip med Christian Hjelm

Så er vi klar med sjette afsnit af vores videoserie ‘On the Road’, hvor en stribe udvalgte kunstnere hver måned sætter sig bag rattet i den helt nye VW up!, stillet til rådighed af vores partner Volkswagen, og sammen med vores videohold kører ud til steder, der betyder meget for dem.

Tag med Christian Hjelm fra det pulserende Nørrebro til det idylliske Jylland, hvor musikeren voksede op blandt grønne marker og hemmelige strande. Hjelm tager os med til barndomhjemmet i Vestbjerg, hvor den første sammenstykkede guitar og farfars ulovlige krigsammunition stadig ligger gemt.

»Jeg gik rundt i haven i den tro, at jeg kunne finde, hvad der for mig var en skat. Det tænker jeg faktisk stadig på i dag, for den er aldrig blevet fundet«, fortæller Christian Hjelm, der netop har udgivet soloalbummet ‘Før vi blev lette’.

Du kan se flere On the Road-videoer med blandt andre EaggerStunn og Freja Loeb på Soundvenue.com/up.