Alcoholic Faith Mission på tour

Danskerne med det kuriøse bandnavn i Alcoholic Faith Mission rammer landevejene allerede i dag onsdag, hvor bandet begynder i Tyskland, tager videre til Schweiz for så at ende i Danmark, hvor de i løbet af november vil spille fire koncerter i henholdsvis Hillerød, København, Aarhus og Aalborg.

Læs også: Download gratis mixtape fra Copenhagen Collaboration

Sidste år udgav bandet deres tredje album ‘Ask Me This’, og de har netop færdiggjort en musikvideo til tracket ‘Throw Us To the Wolves’. Alcoholic Faith Mission er synligt glade for at lave videoer, da dette er den femte til bandets seneste album alene. Men gruppen har da også fantasi nok, og videoen til ‘Throw Us To the Wolves’ er et akrobatisk tankespil, der kan slå dig lidt ud af kurs. Se videoen nederst.

Alcoholic Faith Mission Tour
2. november

Klaverfabrikken, Hillerød

3. november
Huset, København

9. november
Radar, Aarhus

10. november
Studenterhuset, Aalborg

Se Alcoholic Faith Mission ‘Throw Us To The Wolves’

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold