Her er 20 koncerter du skal opleve i november

Det har faktisk været svært at skære udvalget ned til 20, da koncertkalenderen i november er fuldstændig overvældende med blandt andre Bon Iver, The xx og Grimes. Og så har vi ikke engang CPH:DOX-koncerterne med, som der bliver guidet til på mandag.
Schultz & Forever + Young Dinosaur
1. november på Idealbar

Schultz & Forever er 18-årige Jonathan Schultz, der har en ny ep på vej, men som en fingerspillende enmandshær allerede har erobret mange med guitarballaden ’Falling’. Samme aften kan man opleve de unge knægte i Young Dinosaur, der den sidste tid har henrykket mange med numre fra deres fremragende debut-ep. I sandhed en aften i selskab med to af landets mest lovende kunstnere/bands.


Young Dinosaur ‘Our Dreams’ (live session)

Mikael Simpson
3. og 4. november på Avenue T

Den danske sanger og sangskriver holder ti års jubilæum for sin debutplade ’Os To + Lidt Ro’ og fejrer det med et omsamlingsalbum og en række specielle koncerter. De første fire finder sted i november (de næste i december), og her vil Simpson fremføre sine første to album til hvad der nok skal blive et poetisk og glædeligt gensyn med det gamle materiale.


Mikael Simpson ‘Du drømmer om et andet sted’

The Tallest Man On Earth
4. november på Store Vega

Han er på ingen måde verdens højeste mand, men svenske Kristian Matsson har rigeligt med karisma og nerve til at fylde hele Store Vega ud. Intet kommer i mellem Matsson og hans guitar, og det er i høj grad synergien derimellem, der skaber den magi, du kan høre i levende live, når The Tallest Man On Earth kommer til København med sit nye, tredje album i bagagen.


The Tallest Man On Earth ‘There’s no Leaving Now’

Soundvenue 1 / 7 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold