Hør Christian Hjelm og Thomas Helmig i skøn forening


Foto: Simon Birk

Det ligger lige til højrebenet at tage et gammelt hit, genindspille det og så ellers læne sig tilbage og se salgstallene eksplodere. Christian Hjelm er heldigvis styret let og elegant uden om denne faldgrube og har i stedet genskabt Helmigs hjerteknuste hit ‘Nu hvor du har brændt mig af’ i sit eget billede og aktualiseret det ellers samtidslydende hit. Coveret er blevet til i samarbejde med bloggen Tambourine Sam.

Læs anmeldelse: Christian Hjelm ‘Før Vi Blev Lette’

Christian Hjelm er med sit samarbejde med Nikolaj Nørlund og sin solodebut ‘Før vi blev lette’ på vej til at blive Danmarks yndlingstroubadur, og formår at beholde sin egen stemme i en tid, hvor den dansksprogede sangskat gennemlever en sand renæssance.

Som kommentar til nummeret står der, at »Figurines lever. Og har det godt«, og hvis Figurines emmer lige så meget af nyfunden kreativitet, som deres frontmand, kan vi kun glæde os til mere fra deres side.

Christian Hjelm ‘Nu hvor du har brændt mig af’:

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold