Love Shop

Det har været en mørk tid for Love Shop. Først gik Hilmer Hassig bort, og sidste år bukkede Henrik Hall under for kræften. I stedet for at gå i krig med solomaterialet har Jens Unmack dog slået sig fast sammen med ’Frelsens Hær’-producer Mikkel Damgaard, og kastet sig over 12 numre i den klassiske Love Shop-tradition af poprock.

Alt er dog ikke ved det samme. For med Damgaard har lyden fået en tungere elektronisk drejning, der steder truer med at mekanisere den intensitet, der så tydeligt hersker i både musik og tekster.

De gennemborende synths kan dog også have et andet formål. Og lidt dybereliggende fungere som en elektronisk puls, der galopperer albummet igennem. Love Shop er i live. Som på den fængslende ’Kvælertag’, hvor Unmack igen viser sig som en af landets største lyrikere: »Jeg faldt i søvn fra min sommerdag / jeg vågnede op i dit kvælertag / i sorte roser på den røde flod / af sted mod havet på dit hjerteblod«.

Læs anmeldelse:
Love Shop ‘Frelsens Hær’

Undervejs er der stærkt medrivende og tempofyldt poprock på titelnummeret og ’Skyggehjerte’, men også mere afdæmpede stunder som ’Mere vil have mere’ og ’Rød super flow’, der bæres af frontmandens stærke vokal. En potent, inderlig og omkvædsstærk hyldest til det at komme videre uden at glemme fortiden.

Unmack er en fighter. Og efter at have være slået i gulvet over flere omgange, har han som Love Shop rejst sig og knockoutet modstanderen – livets modgang – omkuld i en kombination af lys, mørke og solid sangskrivning.

Love Shop. 'Skandinavisk lyst'. Album. A:larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af