Stream nyt Toro Y Moi track fra kommende album

Den unge producer Chaz Bundick har proklameret, at han med sit kommende album ‘Anything In Return’ vil lave ‘ægte’ popmusik, hvad han så end mener med det helt præcist. Indtil videre har det ligeledes været svært at danne sig et indtryk af musikken, på grund af manglende fakta, men nu er første forsmag dukket op i form af nummeret ‘So Many Details’, som du kan høre forneden.

Læs også: 30 album du skal glæde dig til

‘Anything In Return’ udkommer først den 21. januar, så indtil da må du stille dig tilfreds med tracket, der også udkommer som 7″ single, hvor B-siden er et remix af Toro Y Moi selv med Hodgy Beats fra Odd Future som gæst.

Toro Y Moi ‘So Many Details’:

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold