Toro Y Moi klar med nyt ‘ægte’ popalbum

Chaz Bundick har udtalt, at hans kommende album er et forsøg på at lave ‘ægte’ popmusik, som ikke lyder kunstig. Lyder det spændende kan du se frem til ‘Anything In Return’, som planmæssigt er klar den 21. januar.

Læs også: Hør Toro Y Moi og Tylers nye track

Det kan måske synes som et genrespring for produceren, der er bedst kendt for sit bidrag af tilbagelænede og drømmende synthesizerproduktioner under den påklistrede chill-wave-bølge i 2010. Siden udgav den ekperimenterende producer ‘Underneath the Pine’, som var et overlagt skridt i retningen mod en mere analog poplyd og den ‘ægte popmusik’, som Chaz Bundick selv beskriver.

‘Anything In Return’:
1. Harm in Change
2. Say That
3. So Many Details
4. Rose Quartz
5. Touch
6. Cola
7. Studies
8. High Living
9. Grown Up Calls
10. Cake
11. Day One
12. Never Matter
13. How’s It Wrong

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold