Dystre canadiere til Stengade

Vi prøver igen. Den canadiske duo Trust aflyste deres koncert på Bakken i sensommeren, men nu prøver bookerne hos Smash!Bang!Pow! alle gode gange to. Denne gang bliver det Stengade, der den 7. november får chancen for at huse Robert Alfons og Maya Postepski mørke melankoli.

Læs anmeldelse:
Trust ‘TRST’

En canadisk dreng/pige-duo fra Canada, der dyrker dyster elektronik lyder som noget man har hørt før, og Trusts lydunivers ligger da heller ikke milevidt fra Crystal Castles, som også kommer til Danmark til foråret. Trust er dog mere disco end rave, og dermed også lidt mere blidt mod ørerne.

I februar 2012 udkom debutpladen ‘TRST’. Køb billet til koncerten HER.

Trust
Torsdag den 7. februar
Stengade, København N
Entré: 100 kr.

Sponsoreret indhold
Københavns underjordiske metrobyggeri eksploderer
… og tre mennesker er fanget under jorden. Se Rasmus Kloster Bros hårrejsende intense katastrofe-thriller: ‘Cutterhead’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures