Animal Collective og stærke hiphop-navne til Roskilde FestivalMange havde allerede gættet det på Facebook via festivalens teaser: Animal Collective kommer Roskilde Festival til sommer.

Hvad ingen dog havde kunne forudse var, at der samtidig ville blive annonceret en bunke af tidens varmeste og mest talentfulde hiphop-navne i form af Danny Brown, Action Bronson, Joey Bada$$ og Flatbush Zombies.

Læs også: Breakin’ Sound 2013: De 10 mest lovende nye danske kunstnere

Teaseren til Animal Collective ledte frem til resultatet ‘Centipede Hz’, titlen på dyredrengenes seneste album, som de altså tager under armen på Dyrskuepladsen.

Læs også: De 10 største hiphop-talenter i 2012

Både new yorker-knægten Joey Bada$$ og duoen Flatbush Zombies var at finde på vores liste over de mest talentfulde nye rappere i 2012, mens Action Bronson og Danny Brown begge har skabt massive ringe i vandet de seneste år. Den tidligere kok-nu-rapper Bronson blandt andet med de roste mixtapes ‘Rare Chandeliers’ og ‘Blue Chips’, og Brown med albummet ‘XXX’ fra 2011, som snart får en efterfølger.