Foxygen ‘No Destruction’

Det er ikke ofte (det her er faktisk første gang nogensinde), at et band står for dagens Top Track to dage i træk. Men Foxygen er også noget helt for sig, og efter vi i går satte fokus på duoens søde ‘San Francisco’-nummer er turen kommet til det anderledes, men minimum ligeså dejlige ‘No Destruction’.

Læs også: Foxygen spiller gratis i København til februar

Det mere end oplagte citat »There’s no need to be an asshole / you’re not in Brooklyn anymore« er én ting, men ‘No Destruction’ viser Foxygen i en lidt mere dynamisk og mindre sukkersød udgave end i går.

Bob Dylan og The Velvet Underground-associationer flyder til højre og venstre, pianoet spiller, og mundharpen kommer endda ind til sidst. Unge øjne på en klassisk tilgang.

Seneste Top Track: Foxygen ‘San Francisco’