Hør nye album fra Foxygen, Toro Y Moi m.fl.

Sidste år var det hjemmesiden NPR.com der havde teten, når det handlede om at have album til stream en uge før deres udgivelse. I år kommer den amerikanske radiokanal dog til at få konkurrence fra musiksitet Pitchfork, der med deres nye tiltag Pitchfork Advance også kommer til at have eksklusive streams.

I dag streamer Pitchfork så hele fire kommende album ganske gratis, først og fremmest Foxygen, om hvem det i sol, måne, stjerner og på væggen står skrevet, at deres album ‘We Are the Ambassadors of Peace and Magic’ kommer til at sætte et umiskendeligt fingeraftryk på 2013.

Læs også: Retro-talenter spiller gratis til Frost

Næste i rækken er Chaz Bundicks trionym Toro Y Mois tilbagevenden til scenen med ‘Anything In Return’ og hans funky synthpop. Dernæst tager Mountains komplekse lydunivers over med masser af lag og elementer, der til fulde retfærdiggør bandnavnet – massivt men stadig jordbundet – og sidst Esben and the Witch med ‘Wash the Sins Not Only the Face’s gazede himmelstrøg.

Hør Foxygen ‘We Are the Ambassadors of Peace & Magic’ HER.

Hør Toro Y Moi ‘Anything in Return’ HER.

Hør Mountains ‘Centralia’ HER.

Hør Esben and the Witch ‘Wash the Sins Not Only the Face’ HER.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold