Video: Soundvenue udfordrer Tomas Barfod i nyt projekt

Produceren og musikeren Tomas Barfod er hovedpersonen, når Soundvenue og Toyota Auris ruller ud i det danske på en ganske særlig mission. Målet er at skabe et unikt soundtrack under nogle helt særlige forudsætninger. Tomas får nemlig kun 24 timer til at lave et færdigt track og skal selv producere al materiale og samle det på køreturen. Dermed tager vi produceren ud af studiet og lader bilen og køreturen inspirere Tomas til at finde de rette lyde, samarbejdspartnere og effekter.

»Jeg kan generelt godt lide udfordringer og frygter ikke tidsgrænsen. Vi har talt om at bruge reallyde i produktionen, og at vi skal køre rundt i hele landet for at samle lydene ind. Det glæder jeg mig virkelig til. Jeg kan godt lide at have dogmer for, hvad man skal lave«, forklarer Tomas.

Vi håber, at det vil give et sjældent indblik i elektroniske musikeres skabelsesproces og lade vores læsere komme helt tæt på alt lige fra produktionen af samples, optagelse af lyde og den kreative udviklingsproces. Tomas har sædvanligvis god tid til at lave musik, men som producer i L.A. har han også prøvet at skulle levere et færdigt resultat på en enkelt dag.

»Det er en fed måde at arbejde på. Jeg kan godt lide at arbejde med deadlines«.

‘Soundtrip by Soundvenue & Toyota Auris’ kan følges fra den allerførste akkord til den endelige komposition i en videoføljeton på otte afsnit, der offentliggøres over de næste otte mandage på Soundvenue.com/soundtrip.