Stream Schultz and Forevers formidable nye ep ‘Céline’

OBS: Streamen var tilgængelig indtil den 28. januar og er nu pillet ned.

18-årige Jonathan Schultz bærer rundt på noget specielt. En unik stemme, og et talent for det intime, det rørende – indlevelsens kunst. Den 28. januar udsender han som Schultz and Forever sin nye og fem numre lange ep ‘Céline’, men allerede nu kan du ugen ud høre hele udgivelsen her.

Forkæl dine ører forneden.

Læs også: Breakin’ Sound: De 10 mest lovende nye danske kunstnere

Forelsker du dig i Jonathans sange er der den 31. januar mulighed for at opleve dem fremført i levende live, da der på Stuen i København er release-fest for ‘Céline’ med intimkoncert og visning af musikvideoer.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold