Her er 18 fede koncerter i februar

Så er koncertsæsonen for alvor begyndt igen! Vi guider til de bedste koncerter i februar.

Paul Banks
7. februar, Amager Bio

Når Interpol-frontmanden Paul Banks på egen hånd gæster Amager Bio er det med en anseelig musikalsk historie i bagagen. Sidste år var tiåret for udgivelsen af Interpols ’Turn On the Bright Lights’, men det er altså med hans anden soloplade ’Banks’ længst fremme i bevidstsheden, at Paul Banks’ bariton vil berige det københavnske publikum.


Paul Banks live @ KEXP

Trust
7. februar, Stengade

Den dystre electro-duo lavede lidt af en bombe i poolen sidste år med debutalbumet ’TRST’, der med sit mørke, elektroniske univers trækker tydelige paralleller til det, Crystal Castles også har haft stor succes med. Trust har tegnet en eksponentiel vækstkurve med debuten, og det er højst sandsynligt sidste gang, vi får muligheden for at se dem på et så forholdsvis lille sted som Stengade.


Trust ‘Sulk’

Iceage
8. februar, KB18

Det unge band har næsten egenhændigt åbnet punkens æstetik op for det danske publikum og modvilligt fået fans på tværs af hele den demografiske såvel som sociale skala. Med den nye plade ’You’re Nothing’ på vej er forventningerne selvsagt høje, og hvis du endnu ikke har set bandets energiske sceneoptræden, skylder du dig selv den oplevelse, og så er du garanteret mindst én historie, dine børnebørn gider høre på.


Iceage ‘Ecstasy’

Annonce
Soundvenue 1 / 6 Soundvenue
Advertisement