Hør Lil Waynes 10 vigtigste numre

Lil Wayne har været en af gamets mest markante rappere i mange år. I anledning af hans nye album ‘I Am Not a Human Being II’ har vores skribent Kristian Karl forsøgt at koge Dawyne Carters karriere ned til de ti vigtigste numre.


Lil Wayne ‘Tha Block Is Hot’

1. ‘Tha Block Is Hot’ (1999)
Lil Wayne, Turk, Juvenile og B.G. udgjorde gruppen Hot Boys, der var de største stjerner på Waynes adoptivfar Birdmans Cash Money Records. Især albummet ‘Guerilla Warfare’ fra 1999 opnåede stor succes. Få måneder efter ‘Guerilla Warfare’ udkom Lil Waynes solodebut ‘Tha Block Is Hot’, og titelnummeret blev et ret stort hit, ikke mindst på grund af gæsteoptrædener fra Hot Boys-stjernerne Juvenile og B.G.

Det er et meget tidligt og upoleret nummer, der har en helt anden lokal lyd end senere Lil Wayne: Beatet er typisk New Orleans-bounce-rap af Cash Money-producerkongen Mannie Fresh, og Waynes flow er klart inspireret af Hot Boys’ hurtige og hakkende rapstil. En meget typisk Cash Money-sag fra slut-90’erne.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold