Baby In Vain ‘Corny #1’

Baby In Vain ‘Corny #1’
Foto: Tue Blichfeldt

Efter en håndfuld ekstremt roste koncerter er Baby In Vain på rekordtid blevet de nye darlings hos alle fans af rendestensbeskidt stoner-rock – og en masse andre for den sags skyld. For Benedicte, Lola og Andrea udviser spilleglæde og blytungt talent langt ud over deres teenage-alder.

Læs også: Baby In Vain: Dem glæder vi os til at se på Roskilde Festival

På trioens nye single giver de den gas med desperate vokaler og skrattende guitar, inden et hårrystende riff sætter ind sammen med de bankende trommer, for at det hele til sidst kan munde ud i en omgang skarpskåret guitarlir, der fremviser pigernes sans for den seksstrengedes guddommelige og melodiske kraft. ‘Corny #1’ stammer fra den første af tre 7”-singler, og husk for guds skyld også at fange trioens støjudladning på Roskilde Festival.

 Seneste Top Track: Karl William ‘Kostumeramt’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold