Her er otte fede mixtapes til gratis download

Vi har endnu en gang finkæmmet hiphop-internettet for de bedste gratisudgivelser og samlet en stor stak forårs-mixtapes. Den sidste måneds fangst byder på genopstandelsen af Chicago-soulrap, et hidtil forsvundet fem år gammelt samarbejde mellem Rick Ross og Cash Money-chefen Birdman samt solo-mixtapes fra begge tidligere Cool Kids-medlemmer.

BrianFresco588

1. Brian Fresco ‘Mafioso’
Brian Fresco er en del af SaveMoney-kollektivet fra Chicago, der blandt andet tæller Chance the Rapper, manden bag det skamroste ‘Acid Rap’-mixtape. Allerede Brian Fresco og Chances mixtape-covers siger meget om forholdet mellem de to rappere: Stilen er ens, men Fresco virker en del mere arrig og hårdfør.

Hvis Chance er Chicagos Kendrick Lamar er Brian Fresco mere beslægtet med Schoolboy Q: En hedonistisk, hårdhudet og en anelse kynisk gadedreng – med en reflekterende side. Fresco mestrer komplekse historiefortællingsnumre (som titelnummeret), men kan også lave ligefrem gangstarap som ‘I Meant It’ – en løssluppen selvhyldest, der ikke er set bedre siden, ja, Schoolboy Q’s ‘There He Go’.

Download mixtapet HER.

Soundvenue 1 / 8 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold