Her er ni fede mixtapes til gratis download

Sommeren har indtil videre budt på vidt forskellige mixtapes: En meget omfattende Earl Sweatshirt-opsamling, et mindre crunkmesterværk fra Florida, en rapper der bliver kaldt ’den nye Joey Badass’ og hele to The Weeknd-prægede r’n’b-udgivelser for bare at nævne nogen få. Klik selv videre og se.

 

earlsweatshirt-588x285

 

1. Earl Sweatshirt ’Road to Doris’

Som mixtape-titlen siger, er Odd Future-rapperens nye mixtape en opsummering af vejen til ’Doris’, Earls første officielle album, der snart skulle udkomme. Det er altså ikke en samling helt nyt materiale (desværre!), men en grundig opsamling af alt, Earl har været involveret i på det sidste. Her stikker frem for alt solo-udspillene ud: Perler med et-ords-titler som ’Chum’, ’Whoa’, ’Hive’ og ’Guild’ viser en mørk og kompleks Earl, der måske er blevet mere sværttilgængelig, men ikke mindre interessant.

Desuden er der en række meget, meget, meget interessante samarbejder, som man nemt kunne være gået glip af: ’Yacht Lash’ med Riff Raff for eksempel, et nummer fra en noget obskur EP af produceren Harry Fraud, eller ’The Daily News’, et nummer, der har et vanvittigt line-up bestående af Action Bronson, SpaceGhostPurrp og Domo Genesis, og oprindeligt stammer fra sidstnævntes solide, Alchemist-producerede mixtape ’No Idols’, som hermed også anbefales varmt. Sidste halvdel af ’Road To Doris’ er af uransaglige årsager fyldt med meget gamle numre, kedelige koncertoptagelser og moderat interessante freestyles. Men mixtapets ti første numre er en perfekt introduktion til Earls nye lyd.

Download mixtapet HER.

Soundvenue 1 / 9 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold