Her er 21 album du skal glæde dig til i september

September bugner af spændende album i en sådan grad, at vi simpelthen ikke kunne få antallet af anbefalinger ned under 21. Se frem til album fra blandt andet Janelle Monáe, Haim, Trentemøller og The Weeknd.

The Eclectic Moniker ‘Continents’ (2. september)
The Eclectic Moniker har allerede bevist, at de er noget så sjældent som et dansk band, der raffineret forstår at fusionere solrig calypso med regelret indiepop, og på det syv mand store orkesters andet album ’Continents’ lader det heldigvis ikke til, at der er pillet så meget ved den konstellation – singlen ’Sports’ tager i hvert fald tråden lækkert op med dens sommersprøde world-vibe og kærkomne saxofonsolo.

 

Nine Inch Nails ‘Hesitation Marks’ (2. september)
Det var ikke for at slappe af, at Trent Reznor satte Nine Inch Nails på hold. Sideprojekter og Oscar-vindende soundtracks kom i vejen, men nu er kongen af industriel rock igen klar til at spytte galde. Og så skal det blive spændende at se, om han har inkorporeret nogle af de elementer, han sammen med Atticus Ross kastede sig ud i på lydsiderne til ’The Social Network’ og ’The Girl With the Dragon Tattoo’.

 

Volcano Choir ‘Repave’ (2. september)
Selv om Bon Iver er sat på pause, så kan sympatiske Justin Vernon gudskelov stadig nydes i Volcano Choir med postrock-bandet Collections of Colonies of Bees som samarbejdspartnere. ’Repave’ er gruppens andet album, og singlerne ’Byegone’ og ’Comrade’ lægger med næsten majestætisk instrumentering op til en mere storladen og episk lytteroplevelse end sin forgænger.

Sponsoreret indhold
Slip kreativiteten løs med grafik på gaming-niveau
Fantastisk grafisk ydeevne – uanset om du er designer, udvikler eller gamer. Læs mere om ASUS’ nye ZenBook Pro 15 her.
ASUS
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue