Guide: Hør Earl Sweatshirts udvikling gennem 11 numre

Earl1

Han er født Thebe Neruda Kgositsile, men du kender ham nok som Earl Sweatshirt. Den stadig unge og bare 19-årige Odd Future-rapper, der netop har sendt sit nye album ’Doris’ på gaden.

Earl blev opdaget af Tyler The Creator i 2009, blev hurtigt en del af Odd Future-kollektivet og fik året efter et massivt gennembrud med debutalbummet ‘Earl’. Siden er der sket meget, og mest omtalt er rapperens længerevarende ophold på en opdragelsesanstalt på Samoa.

Her gennemgår vi Earls karriere gennem 11 essentielle tracks, og viser hans udvikling samt de forskellige aspekter af hans musikalske personlighed. Fra tidlig chok-rap og legesyge Odd Future-udskejelser til nutidens mørke bekendelser.

Læs guiden og hør numrene på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 12 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold