Hør King Krules mesterlige debutalbum

Hør King Krules mesterlige debutalbum

Vi er vilde med King Krule. Både Archy Marshalls sjaskede og kølige fremtoning – som når han indtager London i jakkesæt i ‘Easy Easy’-videoen – men hovedsageligt hans musik, der både i forhold til vokal og kompositioner går langt over den unge brites alder.

Debutalbummet ‘6 Feet Beneath the Moon’ udkommer først den 26. august, men allerede nu kan du høre hele det mesterlige udspil via King Krules website.

Læs også: Se videoen til ‘Easy Easy’

Marshall aflyste tidligere på sommeren sin optræden på Roskilde Festival grundet travlhed med at gøre albummet færdigt, men nu hvor det er ude af verden, kan man håbe på, at den rødhårede sangskriver snart får mulighed for at kigge forbi.

Stream ‘6 Feet Beneath the Moon’ HER.
(OBS: Der kan pt. være problemer med forbindelsen)

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold