Lyt: Stilsikre Lucy Love tvinger bas-armen op på ny single

Lyt: Stilsikre Lucy Love tvinger bas-armen op på ny single

Hendes far var dj (for dem der skulle være i tvivl), og selv er hun Danmarks ukronede dronning af hæsblæsende grime og intense live-shows. Udgivelserne har dog været sparsomme de seneste par år, men nu er den energiske Lucy Love tilbage med singlen ‘Prison,’ som er første offentliggjorte track fra hendes kommende album ‘Desperate Days of Dynamite’. Hør nummeret og se den selvproducerede video til singlen forneden.

Læs anmeldelse: Lucy Love ‘Kilo’

Bassen pumper hårdtslående i det electropoppede nummer, hvor flowet står skarpt og tight. Love lader altså til at tage tråden op, hvor hun i sin tid slap den – tilsat en sjat dance – og der er heller ingen grund til at fifle med, hvad der i forvejen har vist sig at være en yderst velfungerende popskitse.

Loves tredje studiealbum ‘Desperate Days of Dynamite’ er på gaden den 23. september

Lucy Love ‘Prison’

Annonce