Lyt til Toro Y Mois version af tacky Ricky Gervais-nummer

Lyt til Toro Y Mois version af tacky Ricky Gervais-nummer

Selv om det er ti år siden, den britiske udgave af tv-serien ‘The Office’ løb over skærmen for sidste gang, så lever Ricky Gervais-karakteren, den usympatiske David Brent, stadig i bedste velgående på Youtube. På sin kanal deler han rundhåndet ud at lækre guitartips og egne numre, og tracket ‘Slough’ har amerikanske Toro Y Moi nu taget til sig og lavet et cover af. Hør både coveret og den originale version forneden.

Læs også: Hør Toro Y Moi med Nosaj Thing

Hvor Ricky Gervais-nummeret, af gode grunde, er lettere klæbrigt, så er Toro Y Mois udgave gået hen og blevet en ret så ligetil, ørehængende og velfungerede hybrid mellem noget Beatles og Bowie. Vi kan kun forestille os, at David Brent er stolt.

Toro Y Moi ‘Slough’ (Ricky Gervais-cover)

Ricky Gervais/David Brent ‘Slough’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold