Video: MGMT’s nye syreudladning

MGMT ‘Your Life Is a Lie’

Om lidt over en måned, mere præcist den 16. september, udsender MGMT deres selvbetitlede, trejde album, og nu har Brooklyn-duoen via en musikvideo løftet sløret for pladens anden single, ‘Your Life Is a Lie’.

Nummeret er blot to minutter langt, mens den hektiske musikvideo – instrueret af Tom Kuntz – byder på Benjamin Goldwasser, Andrew VanWyngarden og en række skæve personligheder i diverse, syrede situationer.

Læs også: 10 skøre facts om MGMT

Fang desuden MGMT i levende live, når de den 1. oktober giver koncert i Store Vega.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.