Video: Se de bedste øjeblikke fra VMA 2013

Foto: MTV

Natten til mandag gik den 30. udgave af MTV Video Music Awards ned. Vi har samlet de bedste øjeblikke fra aftenen med blandt andre Kanye West og Daft Punk samt Justin Timberlake, der fik besøg af *NSYNC.

1. Kanye West ‘Blood on the Leaves’
Selvfølgelig kom Kanye forbi, men ikke for at spille singlen ‘Black Skinhead’, som de fleste regnede med. I stedet valgte rapperen (som det nu er med VMA) at tage det mere kontroversielle valg og spille ‘Blood on the Leaves’, der som bekendt sampler det gamle anti-lynching-nummer ‘Strange Fruit’.

Optrædenen var simpel, nedbarberet og med en video af et træ i baggrunden, som ifølge Kanye Wests website er et træ tidligere brugt til lynching. Bare for at få metaforen helt klar.

Soundvenue 1 / 6 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold