Breakin’ Sound: Fire nye navne du skal tjekke ud

Vi har fundet fire friske Breakin’ Sound-navne, der uden tvivl er din tid værd.

Sampha588

SAMPHA
41% hjertefølt nerve
31% begavet producer
16% cremet crooner
12% efterspurgt kollaboratør

Har jeg ikke hørt om ham før?
Det er meget muligt. Den unge London-knøs har længe figureret i det britiske musikmiljø, hvor han har bidraget med sin vokal på SBTRKT’s debut og som en fast del af hans live-konstellation. Han har også været med til at skubbe Jessie Ware i gang, og de har skabt sød musik sammen på ‘Valentine’. Senest dukkede samarbejdet ‘The Motion’ med selveste Drake op.

Skal han have støttepædagog på?
Næ! Udover at have en fængslende stemme, der formår at være både gribende distanceret og blød som glemt smør, har han fat i den lange ende, når det gælder detaljerige, men nedbarberede elektroniske produktioner. På hans første egentlige solo-ep ‘Dual’ kan man høre eksempler på elekroniske ballader som ‘Beneath the Tree’ og den mere organiske og klaverbårne ‘Indecision’, der grænser til rendyrket tilbage-til-rødderne r’n’b.

Endnu en prås med fløde i årerne? Please…
Okay, dem har vi set et par stykker af på det seneste, men Sampha har været i gang, siden inden det blev moderne og har et bagkatalog at have det i. Det er altså uden bar overkrop og spagat, men i stedet et selvlært, råt talent vi har fat i her.

Så giv mig da et stykke med Sampha.
Så gerne. Men ud over den nye ep ‘Dual’ har Sampha ikke umiddelbart selv noget i støbeskeen. Til gengæld har Solange fortalt, at de to har arbejdet sammen på hendes kommende album. Og det er også værd at tjekke op på Samphas bagkatalog, der tæller den selvudgivne ep ‘Sundanza’ og talrige samarbejder.
Tekst: Fie Neergaard Jensen

Soundvenue 1 / 4 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold