Her er otte fede mixtapes til gratis download

Den seneste måneds mixtapes byder blandt andet på radikale stilskift fra new york-duoen The Underachievers og drill-lydens enfant terrible Chief Keef, et tredobbelt (!!!) mixtape fra Atlanta-trapkongen Gucci Mane, og så har Curren$y lavet et mixtape, der ikke afviger en millimeter fra hans signaturlyd. Som sædvanlig kan det hele downloades kvit og frit.

Underachievers

1. The Underachievers ‘Lords of Flatbush’
»Elevated but you know that I be flexing!«, hedder det pludselig på nummeret ’Flexin’’ fra new yorker-duoen The Underachievers nyeste mixtape, og det indvarsler et ret radikalt stilskifte for gruppen, der før var kendt for at lave en psykedelisk version af byens klassiske 90’er-lyd. Nu rapper de pludselig over dundrende trap-beats produceret af ingen ringere end Lex Lugor, manden bag Waka Flockas trap-mesterværk ’Flockaveli’ fra 2011. Det var der vist ingen, der havde set komme. Resultatet af den blanding er ikke altid fantastisk, men på alle måder uforudsigelig.

Nummeret ’Cold Crush’, opkaldt efter New York-gruppen Cold Crush Brothers, der var store i 80’erne, har linjer som denne: »They say it’s like the 90’s cause we bringing back the gritty / rep that conscious flow committee«. Men nummerets beat! Der er maskingeværstrommer, rumskibslyde, eksplosioner. Det er en oplevelse, med andre ord. Men et eller andet sted sidder Joey Bada$$ nok og ryster på hovedet…

Download mixtapet HER.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Soundvenue 1 / 8 Soundvenue
Advertisement