Her er otte fede mixtapes til gratis download

Soundvenue 7 / 8 Soundvenue
Rapsody

7. Rapsody ’She Got Game’
Det er et ret så vanvittigt hold af nye og ældre backpack-rappere og -producere som North Carolina-rapperen Rapsody har samlet omkring sig: Den legendariske DJ Premier bidrager med et beat, Common rapper smooth som altid på ’Feel Like (Love Love)’, mens Chance the Rapper og Mac Miller repræsenterer en yngre generation, der hylder den gamle lyd samtidig med, at de forandrer den.

Men Rapsodys primære samarbejdspartner er produceren 9th Wonder, der havde sin storhedstid i første halvdel af 00’erne, og her laver de fleste beats. Hans produktioner er soul-sampledrevne og plyssede – den slags beats, som de såkaldte conscious-rappere Talib Kweli, Common og Mos Def plejede at rappe over. Rapsody er klart inspireret af ovennævnte, men hendes stemme har også en mere kantet side, der minder lidt om Lauryn Hil eller en samtidig rapper som Angel Haze. I modsætning til Angel Haze, og andre kvindelige samtidsrappere som Azealia Banks og Nicki Minaj, er der dog ingen forsøg på hverken at synge eller eksperimentere. Det er traditionel, rendyrket og vellavet hiphop.

Download mixtapet HER.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.
Soundvenue 7 / 8 Soundvenue