Hvem har råd til den største guldkæde? Her er listen over verdens 20 bedst tjenende rappere

diddy

‘Cash Kings’ er titlen på forretningsmagasinet Forbes’ årlige liste over hiphoppens bedst tjenende kunstnere. Og med rette, for det er nogle svimlende summer, som rappens konger, prinser og enlige prinsesse har tjent ind i løbet af de seneste 12 måneder. I modsætning til Drake starter vi her fra toppen med pengebjergets nummer et.

1. Diddy, $50 millioner
Det er i princippet tragikomisk, at listens førsteplads umiddelbart er den, der har haft mindst at gøre med selve musikken. Diddys seneste album var ‘Last Train to Paris’ fra 2010, men han skulle skovle penge ind for sin involvering i vodka-mærket Ciroc, mens tøjmærket Sean John og pladeselskabet Bad Boy Records også hjælper på det. Jay Z er bestemt ikke den eneste rapper, hvis rimevner efterhånden er overgået af forretningssans.

Soundvenue 1 / 9 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold