Video: MGMT på syret svampejagt


Det er ikke uden grund, at MGMT ofte havner i kassen, hvorpå der med lysende neon står psykedelisk. I den nye bizarre musikvideo til ‘Cool Song No. 2’, der er instrueret af Isaiah Seret, står det psykedeliske tema igen i fuldt flor.

I den syrede og ganske flotte video følger vi hovedpersonen, spillet af Michael K. Williams fra blandt andet ‘The Wire’ og ‘Boardwalk Empire’, der er på en actionfyldt jagt efter genmodificerede planter, som kan omdannes til stoffer. Under sin søgen opstår der er smukt kærlighedsmoment mellem plantejægeren og en anden mand, der tilsyneladende er ved at mutere med de eftertragtede planter.

Læs også: Se videoen til MGMT’s ‘Your Life Is Lie’

‘Cool Song No. 2’ kan findes på MGMT’s nye selvbetitlede album, der udkom i mandags.

Sponsoreret indhold
Slip kreativiteten løs med grafik på gaming-niveau
Fantastisk grafisk ydeevne – uanset om du er designer, udvikler eller gamer. Læs mere om ASUS’ nye ZenBook Pro 15 her.
ASUS